Barbi Queen 'will rock' el Carnaval de Sant Feliu de Guíxols

Intervenen: Albert Barbé, Carnestoltes Barbi Queen; José Cabrera, Carnestoltes '18 Pectunus; Teia Juanals i Mari Torres, padrines; Carles Motas, Alcalde.

El 'show must go on' fins a l'enterrament de la Sardina. I és que els Torrats han escollit com a Rei Albert Barbé convertit en Barbi Queen. El monarca del Caraval Ganxó va recollir com mana la tradició el mussol que fa de vara d'Alcalde i ho va fer amb una energia d'aquelles d'aixecar les banyes i cridar 'Rock you!'.

Per carnaval solen passar 'crazy little things' com que apareixin Freddy Mercury i Montserrat Caballé. Els Torrats van irrompre a l'escenari del Guíxols Arena enmig d'un passadís de llum conscients que 'These are the days of their lives'.

Barbi Queen estava eufòric i semblava dir-li a la presentadora de l'acte, que els espectadors d'aquesta casa coneixen prou bé, 'Don't stop me now'. I és que tenint la premsa a casa, i infiltrats dins l'Ajuntament 'he can't get enough'.

Pectunus recomana a Barbi Queen passar-s'ho bé

Quedava clar que Barbi Queen 'want it all' però per ser el shèrif de la ciutat cal seguir un protocol que per suposat és incompatible amb el carnaval. Com mana la idiosincràcia de la festa el ritual ha de ser caòtic i a 'kind of magic'.

El que sí que és habitual, o no ser que siguis un país estrany com Catalunya, és tenir un sol President, i abans de cridar Visca el Rei, ha de morir l'altre. Pectunus va passar la vara de comandament a Barbi Queen amb un missatge clar.

Una festa intergeneracional

Com mana la tradició ganxona el Carnestoltes va acompanyat de dues padrines, escollides per les colles. Enguany són Teia Juanals i Mari Torres, que juntament amb l'Alcalde Carles Motas van destacar la intergeneracionalitat de la festa carnavalesca i l'ingent treball que hi ha al darrere.

Per obrir boca les noies del MissTreet Dance Studio van amenitzar els prolegòmens de la festa amb les seves coreografies. Potser algú s'inspira per ballar aquesta nit a les rues i el Ball del Tongo, però si su plai 'Keep Yourself Alive' que la nit és jove tot i que  potser n'hi ha que no ho són tant. Tant se val, perquè per carnaval tothom està amb aquella eufòria de 'we are the champion'!.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat