Santa Cristina ha organitzat un concurs d'Instagram per fomentar el confinament en positiu

FOTO: @redpurpleturquoise

Un total de 22 persones han participat en el concurs ‘Confinament en positiu’, que ha organitzat el Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro. El jurat del concurs, que es feia per Instagram i combinava fotografia i text, ha escollit la publicació de Vanessa Maldonado pel primer premi. En segon lloc la fotografia de Josep Morato i el bronze ha sigut per la publicació de Xavier Sureda. Els guanyadors rebran vals de compra a comerços o establiments del municipi per valor de 100, 75 i 50 euros. Gairebé la meitat dels participants han estat veïns de Santa Cristina d’Aro.

Les publicacions s’han fet durant els primers dies de maig amb l’objectiu de visibilitzar tot allò de positiu que hem pogut aprendre i viure a partir de la situació actual de confinament. L’entitat organitzadora assegura que es volia fomentar el pensament positiu i alhora afavorir que la duresa de la situació actual de pandèmia vagi acompanyada de creixement i aprenentatge.

El jurat del concurs estava format per membres de l’equip de govern i personal tècnic de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, i s’ha valorat la qualitat de la fotografia, la seva relació amb el text, la positivitat del missatge i la originalitat de la proposta. Tant la fotografia com el text havien de ser d’autoria pròpia.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat