Palafrugell homenatja l'Associació de Suport a la Dona

Palafrugell homenatja l'Associació de Suport a la Dona
Palafrugell

Data: 08/03/2018

L’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat un acte de reconeixement a l’Associació de Suport a la Dona coincidint amb el 8 de març, Dia internacional de les Dones. L’Associació Suport a la Dona (ASD) ha estat una entitatde caràcter no lucratiu, nascuda l’any 1996 per tal de donar suport a la dona en el seudesenvolupament personal i que, des de principis d’aquest any ha decidit finalitzar la seva activitat.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut valorat la tasca de l’ASD preocupant-se per la Dona i el seu entorn, concretament per aquella que viu a les comarques gironines i que pot necessitar, en algun moment, un consell, assessorament o suport. Tot això ho han fet durant més de 20 anys proporcionant plataformes de diàleg i de suport cívic, social i cultural i promovent la dinamització cultural del col·lectiu a la província.
 
Entre els seus principals objectius hi havia aconseguir ser una opció per tal que la dona trobi les eines necessàries per a poder desenvolupar-se i créixer. A més a més, també es van convertir en un espai de diàleg, acollida i lloc de trobada, on les associades podien gaudir intercanviant maneres de pensar i experiències de vida, ambconfiança i complicitat. D’altra banda, Un any més, Palafrugell realitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones amb l’objectiu de reivindicar, reflexionar i promoure la igualtat entre dones i homes. Des de l’Espai Dona de l’Ajuntament s’han organitzatactes per a tot tipus de públics que es desenvolupen entre el 8 i el 10 de març.
 
Cal destacar que enguany, entre els diferents actes, tindrà lloc una sessió de contes igualitaris a la Biblioteca i la 6ª edició de la Viquimarató de dones a l'Arxiu Municipal, aquest  2018 la temàtica estarà centrada sobre dones de Palafrugell i Política. Una de les novetats que s’incorpora aquest any és el primer Sopar de Dones, que tindrà lloc al Centre Fraternal el dia 9 de març a partir de 2/4 de 9 del vespre on tothom pot portar plats per compartir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat