Piscines municipals:Un oasi de calma per combatre la calor i les aglomeracions a la platja

Un oasi de clama enmig del brogit de la Costa Brava a l'Agost. Les piscines són l'alternativa perfecte per aquelles persones que volen evitar formar part de l'aglomeració de les platges d'aquests dies. I les municipals, són l'opció d'aquells, que com la majoria, no tenim piscina privada.

El Baix Empordà compta amb dues úniques piscines públiques a l'aire lliure. La de Santa Cristina d'Aro i la de La Bisbal d'Empordà. I aquests dies amb l'onada de calor i les platges plenes fins a la bandera han estat el salvavides que molts han trobat en el seu temps d'oci.

A preus populars i amb tots els serveis com ombra, vestidors, lavabos, bar i gespa, les piscines municipals, com la de Santa Cristina, ha tingut un repunt d'activitat amb l'accentuació de la canícula estival.

Un petit repunt perquè la veritat és que a diferència d'altres poblacions d'interior la Costa Brava Centre no ha tingut un augment desmesurat de la temperatura.

Si tenir una piscina pública de fàcil accés, bon aparcament i ample és un avantatge la Covid, com passa en la majoria d'aspectes de la vida, és un contratemps. I és que la piscina, com la resta d'instal·lacions esportives, ha de mantenir-se al 70% d'aforament. Inclós als caps de setmana quan hi ha la més gran afluència. Això fa que no es pugui aprofitar tot el seu potencial a ple rendiment.

La Piscina Pública de Santa Cristina està gestionada pel Club Esportiu Cristinenc i destaca pels seus preus populars. Un euro i mig per les persones empadronades al poble i 3 per les que no ho són.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat