Empresaries es reuneixen a la primera jornada sobre digitalització i ajudes públiques

Calonge i Sant Antoni

Data: 19/11/2020

El castell de Calonge ha acollit, aquest dijous al matí, una jornada sobre capacitació en digitalització i ajudes en subvencions públiques organitzada per l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà. La trobada ha presentat com a plat fort, la introducció a la nova eina de conferència virtual, coneguda com a webinar, així com una exposició dels diferents finançaments dirigits a empresàries.

A causa de la Covid, l’acte ha vist reduït l’aforament a 25 persones, totes elles dones, i és que l’entitat que ha organitzat les Jornades, l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà, presenten com a objectiu l’empoderament i el lideratge de la dona en el món empresarial i directiu. 

Martí Domínguez ha dirigit la primera ponència dedicada a la gestió de vendes i a la comunicació a través de les noves eines, tal com els webinars. La segona conferència, a càrrec d’Iban Morillas, s’ha endinsat en com finançar la innovació i la transformació digital en l’àmbit nacional i europeu. 

L’acte ha estat presentat per Eulàlia Puig, presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà, i per l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler. Per la seva banda, Lali Oms, consultora i especialista en emprenedora corporativa, ha sigut l’encarregada de moderar les dues ponències. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat