La campanya "Escuts solildaris pels valents" celebra una festa solidària a Begur

Begur

Data: 19/08/2023

La Campanya Escuts solidaris pels valents ha fet parada a Begur. Durant tota la tarda s'han organitzat diferents actes per captar l'atenció de la ciutadania perquè col·laboressin amb la iniciativa. L'objectiu és recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. La campanya es va iniciar l'any 2017 i ja ha recaptat més de 800.000 euros. 

La Fundació Pels Valents i l'Ajuntament de Begur han organitzat una festa solidària contra el càncer infantil. Ho han fet dins la campanya "Escuts solidaris pels valents" on, durant tota la tarda de divendres, al Parc de l'Arbreda hi ha hagut activitats com tallers de pintura, la màgia del Mag Nil, demostracions de les unitats canines de la policia local i el concert de De Rumber's. Una campanya de les policies locals que busca donar suport econòmic per la investigació del càncer infantil.

La campanya va sorgir el 2017 i va contribuir a la construcció del Pediatric Cancer Center a Barcelona. Des de llavors, ja han recaptat al voltant de 800.000 euros. Una iniciativa que va sorgir a partir d'una tallada de cabells d'en Xavier.

Tot aquest suport rebut va provocar que aquella acció no es quedés en un fet concret. És per això que van decidir iniciar aquesta campanya d'escuts solidaris.

Policies locals no només de Catalunya, sinó també de Castella la Manxa, Euskadi i les Illes Balears, entre d'altres. També s'hi han sumat altres cossos com Protecció Civil i les policies portuàries.

Després d'aquest acte a Begur, el 2 de setembre seran a Cambrils on organitzen la Milla Urbana i l'1 d'octubre a la Fira de l'Aigua de Caldes de Malavella. Uns actes on volen aconseguir que la gent s'hi apropi i donin suport a aquests valents que lluiten cada dia contra el càncer infantil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat