Els descomptes i avantatges del Carnet Jove de Palamós al 'Pack Jove 2019'

Els descomptes i avantatges del Carnet Jove de Palamós al 'Pack Jove 2019'
Palamós

Data: 08/01/2019

L’agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya ja ha posat a disposició el nou “Pack Jove 2019”, amb més de 160 vals de descompte, entre els quals hi ha incloses més de setanta ofertes i avantatges que ofereixen diferents establiments comercials locals adherits al Carnet Jove de Palamós.

Els vals promocionals i d’avantatges que ofereix aquest conegut paquet de descomptes per a joves estan disponibles a través del web carnetjove.cat o amb l’APP per a mòbils del Carnet Jove. Estan valorats en més de 2.500€, són d’un sol ús i exclusius pels joves titulars d’un Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya o també per aquells que s’hagin fet el nou Carnet Jove de Palamós. El Carnet Jove de Palamós El passat mes d’octubre, l’Ajuntament de Palamós va adherir-se a la campanya del nou Carnet Jove Municipal, essent l’únic municipi escollit de tota la demarcació gironina per a poder realitzar aquesta prova pilot, amb la qual va néixer el Carnet Jove de Palamós. Aquest carnet ofereix als joves una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat amb l’objectiu de potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia.

En l’actualitat, en total són més de setanta les ofertes que ofereixen diferents comerços i establiments de Palamós però l’Ajuntament segueix treballant en la captació de noves empreses per a poder oferir als joves un ampli ventall de descomptes en comerços i serveis locals. El Carnet Jove Municipal vol donar resposta al repte de connectar el Carnet Jove, popularment conegut, amb el món local i, especialment, amb el comerç i serveis de proximitat perquè els joves l’utilitzin en el seu dia a dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat