Les cartes als Reis queden molt repartides i no consagren a grans joguines estrella

Palamós

Data: 02/01/2018

Última setmana perquè els Reis Mags s'espavilin i trobin els regals més demandats a les cartes. Aquest any, a diferència d'altres, des de les botigues de joguines afirmen que no hi ha productes estrella que monopolitzin els desitjos dels nens, sinó que creuen que la cosa ha quedat molt més repartida.

Entre les preferències d'elles, aquest any les més sol·licitades han estat les nines LOL Surprise, unes nines amagades sota moltes capes d'envoltori, que amaguen pistes i complements. Nines més tradicionals com les Baby Born, les Pinypon o les més actuals Peke Baby també han tingut molta demanda.
 
Els nens han estat més fidels als clàssics. Volen sobretot cotxes teledirigits com els vehicles de tres rodes Airhogs, o els eterns Lego i Playmobil. Les botigues afirmen que a aquestes figures és impossible fer-les baixar dels podis d'estrelles del Nadal. 
 
Pel que fa a personatges coneguts que ho acaparin tot aquest any no n'ha destacat cap per sobre de la resta, com havia succeit últimament amb la Patrulla Canina. Uns dels que s'hi han acostat són els PJMasks. 
 
Més enllà de les joguines, i tot i la proliferació de la tecnologia, els jocs de taula clàssics també resisteixen entre els més demandats. Per segon any seguit ha triomfat especialment el Cara Splash!, un divertit joc en el que la finalitat és acabar empastifant de nata la cara del contrincant. 
 
Pel que fal ritme de vendes, entre els comerciants observen un canvi de tendència. Tot i que sospiten que el dia 5 serà una bogeria, creuen que aquest any no s'ha anat a última hora i és que des del mes d'octubre que s'han reservat molts encàrrecs. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat