Comencen les obres de rehabilitació del consultori de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 06/05/2020

INTERVÉ: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Comencen les obres de rehabilitació  i millora de l'accessibilitat al consultori de Calonge. Destaca la instal·lació d'un ascensor a l'edifici de Can Patrici, que comportarà redistribuir espais com el lavabo, la cambra de la neteja o la consulta d'infermeria. 

El projecte situarà l’ascensor a l’espai que actualment ocupen un dels lavabos de la planta baixa i la cambra de neteja. S'ha escollit aquest espai per respectar els valors arquitectònics de l'edifici i perquè així la caixa de l'ascensor no sobresortirà.

La ubicació de l'ascensor obligarà a redistribuir espais a la planta baixa. Primer els directament afectats, com la cambra de neteja i els lavabos. Es construirà un nou lavabo adaptat. També caldrà canviar de lloc la consulta d'infermeria. Aquesta ocuparà l'espai de l'actual recepció i la recepció s'ubicarà a l'actual espai de la consulta d'infermeria.  

El projecte també contempla actuacions de reparació i millora de l’immoble: la reparació de la coberta a la zona del canaló de la façana principal, la substitució de les fusteries actuals per d’altres amb millors prestacions, la reparació del parament, l'arranjament de les humitats al sostre i el pintat de tota la seva superfície.

Les obres de rehabilitació i millora de l'accessibilitat del consultori de Calonge tenen un pressupost de 102.102,48 € IVA inclòs i una durada prevista de 4 mesos

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat