Els carrers es comencen a ambientar per les festes de Nadal

Baix Empordà

Data: 30/10/2018

Falta encara més d'un mes perquè es produeixi aquesta imatge, el dia que amb l'encesa de la il·luminació s'enceta la campanya de Nadal, però a la majoria de municipis del Baix Empordà han començat la instal·lació de les garlandes lluminoses que ornamenten les principals places i carrers durant les festes nadalenques.

A falta de vuit setmanes per Nadal, els operaris han iniciat les tasques de de muntatge de tots els llums. De formes i motius molt diversos la il·luminació esdevé una manera més d'ambientar tota la zona urbana de pobles i ciutats del caliu de les festes. Tot i que encara no s'han anunciat les dates exactes de l'encesa dels llums als diferents municipis, des de fa uns anys el pont de la Puríssina o fins i tot uns dies abans coincidint amb el conegut com el 'Black Friday' esdevé el moment escollit per posar en funcionament la il·luminació alhora que es dona per oberta la campanya comercial de Nadal.

Poc a poc, doncs, i quan encara no ens hem menjat les castanyes i ni els panellets, llums com els que ja pengen dels carrers de Platja d'Aro ens recorden que el Nadal és a la cantonada i que en quatre dies estarem preparant els àpats de les festes, enllestint les compres o ornamentant la casa per gaudir del Nadal.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat