Torna Girocaça amb diverses novetats en la programació

Intervé: Lluís Anglada, organització

Santa Cristina d'Aro acull aquest cap de setmana la que és com la festa major dels caçadors i caçadores de les Comarques Gironines. Torna el Girocaça i ho fa amb novetats importants en la programació i la filosofia de mostrar una cara amable i sobretot útil de la caça a la societat en general.
Com és habitual Girocaça tindrà un espai amb estands amb productes útils per caçadors i caçadores a l'entorn de l'Espai Ridaura, de 8 a 20:30h.  

La programació, però, va més enllà de les paradetes sinó que també hi ha xerrades i exhibicions a l'entorn de la zona esportiva.
Una de les novetats més destcades d'enguany és la mostra de gossos de becada, una exhibició de falcons o un curs de formació d'ensinistrmaent de gossos retrievers.

La gastronomia també tindrà un espai destacat amb una mostra de tastets de carn de caça Girocaça vol mostrar la utilitat de caçadors i caçadores en el medi ambient i fer una crida a compartir el bosc amb altres usuaris i usuàries de l'entorn.

Girocaça està organitzada per la Federació Catalana de Caça de Girona, amb la participació de l’Ajuntament i la Societat de Caçadors i caçadores local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat