La Bisbal iniciarà una consulta ciutadana per batejar la nova Biblioteca

La Bisbal iniciarà una consulta ciutadana per batejar la nova Biblioteca
La Bisbal d'Empordà

Data: 23/08/2018

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà iniciarà els propers dies un nou procés participatiu per tal de decidir quin nom tindrà la nova Biblioteca Municipal.

Així, durant tot el mes de setembre les bisbalenques i bisbalencs podran dir-hi la seva. Això sí: totes les propostes hauran de partir de la premissa que el nom ha de ser d’una dona rellevant, relacionada amb el món de la cultura, la literatura i/o l’educació. Per tant, totes les propostes que es presentin hauran d’anar degudament acompanyades de la corresponent justificació que n’avali la candidatura.

Així ho va establir la comissió bisbalenca del nomenclàtor, un grup format per ciutadans diversos i representants dels grups polítics que vetlla per la paritat a través del projecte Noms de Dones als carrers de la Bisbal, impulsat pel Grup de Dones de la Bisbal

Un cop rebudes totes les propostes, la comissió de nomenclàtor les valorarà i s’escolliran les que passaran a ser motiu de votació. Segons el calendari previst, un cop s’hagin recollit totes les propostes durant el setembre, es farà una valoració per part de la Comissió i el dimarts 9 d’octubre es convocarà un acte públic per a presentar les candidatures.

Les candidatures finals es podran votar del 22 d'octubre al 4 de novembre a través de la plataforma de participació ciudadana Civiciti contractada per l'Àrea de Participació de l’Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat