Castell d'Aro presenta l'exposició fotogràfica "Jo de gran..." de l'ONG Nousol

Castell d'Aro presenta l'exposició fotogràfica "Jo de gran..." de l'ONG Nousol a l'espai Escoles Velles, per visibilitzar com és el dia a dia dels infants que viuen als carrers de Burkina Faso. La mostra es podrà veure des del 4 fins al 22 de desembre.

Amb motiu del Dia Mundial de les Ciutats Educadores, l'espai Escoles Velles de Castell d'Aro acull una exposició fotogràfica anomenada "Jo de gran..." de l'ONG Nousol.

Es tracta d'una associació socioeducativa que organitza camps de treball voluntari, social, viatges èticament responsables, culturals i educatius per tal d'apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que duen a terme les associacions locals d'arreu del món.

A més d'exposicions fotogràfiques, l'ONG Nousol també realitza altres productes audiovisuals per desenvolupar programes de sensibilització per generar debat social, incidència política i mobilització social.

Amb tot, el que vol aquesta entitat, doncs, és també donar veu i fer partícips als protagonistes de les històries que retracten i consideren que han de ser visibilitzades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat