Agrupen tota la oferta de cursos i formacions de Calonge i Sant Antoni en un sol llibret

INTERVENEN: Marta Geli, regidora de Cultura // Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica

Tota la oferta formativa, de lleure i d'esports en un sol document. D'aquesta manera l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aglutinat totes les formacions que es faran a la vila al llarg d'aquest curs 2018-19. En total es tracta d'una vuitantena de cursos i activitats de lleure i esport que s'ofereixen des del setembre fins al juny. 

El llibret, també consultable al web formacio.calonge.cat, es divideix en tres eixos: cursos de cultura, ensenyament i joventut, amb activitats que van de des de teatre i circ, fins a dibuix i pintura, passant per cursos d'idiomes o de graduat escolar i accés a estudis superiors per a adults; cursos de promoció econòmica i esportius.

Pel que fa als pertanyents a l'àrea de promoció econòmica es continua amb les formacions al viver d'empreses amb una trentena de cursos i 400 places. Se segueixen tres línies possibles: cursos de formació pels emprenedors, cursos destinats a les empreses per millorar la seva productivitat i cursos destinats als desocupats, com per exemple, d'idioma comercial, especialment francès, i de noves tècniques de construcció. 

En la vessant esportiva, el programa de formació, lleure i esport recull activitats com l’escola de vela, atletisme, futbol, handbol, rítmica, patinatge artístic o hípica entre d’altres. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat