Palamós presenta la seva primera Fira del Conte

Palamós

Data: 25/04/2018

Intervenen: Lluís Puig, Alcalde; Conxita Llorer, Secretària Viu Cultura; Lourdes Galzeran,  presidenta Viu Cultura

Palamós s'omplirà de llibres i activitats familiars els propers 4 i 5  de maig en la primera Fira del Conte.  Les parades s'ubicaran al Passeig Marítim amb diverses editorials i llibreries però, a més, hi haurà una àmplia oferta cu ltural amb presència d'escriptors i escriptores, il·lustradors i il·lustradores, tallers, concursos i actes festius.

Revetlla el divendres i tallers i parades dissabte 

L'esdeveniment arrancarà el divendres a la Plaça Catalunya amb una revetlla inaugural festiva i participativa però l'epicentre serà dissabte de dos quarts d'onze del matí a vuit del vespre.

L'objectiu de la fira és promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i àlbums il·lustrats.La Fira ha estat organitzada per la novella associació Viu  Cultura en col·la boració amb l'Ajuntament i la Biblioteca.La majoria d'activitats giraran a l'entorn del mar, que és el 'leitmotiv' de la jornada i que alumnat de la ciutat ha estat treballant dins el projecte de lectura Lexit.

Activitats per a tota la família

Dins el gruix d'activitats de la fira destaquen els contacontes que es faran en diferents moments de la jornada, tallers d'estampació i de dibuix, música en directe, animació i jocs infantils i sortejos de lots de regal. També tallers de nusos mariners, de tatuatges, d'elaboració de llaninadurs o un origami naval.

El programa i nclou signatura de llibres d'Anna Grimal, Ferran Casellas i Víctor Aldea i presència d'il·lustradors i il·lustradores com Pedro Osuna, Gilda Munn, Mariona Esteba i l'empresa Viniaventura

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat