Calonge es prepara per la Festa Blanca

Calonge es prepara per la Festa Blanca
Calonge i Sant Antoni

Data: 13/08/2019

La plaça Major i el castell de Calonge seran els escenaris que aplegaran la “Festa Blanca: De Calonge a l’Havana” aquest dimecres 14 d’agost. Un any més, el municipi aposta per celebrar aquesta festivitat inspirada en Cuba. Els actes de la festa començaran a partir de les sis de la tarda, i s’allargaran fins a les dotze de la nit.
 
Durant aquestes sis hores, a la plaça Major hi haurà un mercat artesanal, amb paradetes de productes ben diversos (domèstics, alimentaris, cosmètics...). Paral·lelament, al castell, el tret de sortida de la festa el farà el DJ Lao a les 18 h, mateixa hora en què es faran classes de ball caribeny a càrrec de Sonia & Kevin. Una hora més tard, s’instal·larà una zona de ball i DJ Lao posarà, novament, la música.
 
A les vuit del vespre, hi haurà animacions amb Dynamo Dance Team. Com a penúltim acte, es farà un show de dansa professional que també assumiran Sonia & Kevin i, per clausurar aquesta nova edició de la Festa Blanca, se celebrarà un concert de fi de festa. Tocarà el grup Mixael Cabrera & Su Team Barcelona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat