Cent vint-i-cinc anys de Sant Josep retratats al vestíbul de l'Ajuntament

L'Escola Sant Josep celebra 125 anys i ho fa amb una exposició que posa a la paret o dins les vitrines les vivències i records d'una model educatiu que si ve ha canviat en la forma manté la mateixa essència amb el que es va fundar.

Des d'una educació amb més accent religiós a una més secular adaptada als temps el pati de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recull el passat, present i futur de l'escola Sant Josep, que recentment s'ha fusionat amb el Cor de Maria donant un mateix paraigua a un projecte comú.

Implicació de la Comunitat Educativa

La Comunitat Educativa ha treballat una exposició que no seria possible sense la seva implicació. L'alumnat actual ha reflexionat a través de dibuixos i escrits sobre què és el Sant Josep mentre que l'antic ha buscat en els seus arxius i memòries personals fotos i objectes que retraten el seu pas per l'Escola.

És tant el material recopil·lat que algun se n'ha quedat fora, però el cert és que veient les cares de sorpresa de l'alumnat antic sembla que el retrat de les diferents generacions que han passat per l'escola ha estat molt complet.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat