Homenatge als Mossos del Gremi d'Hotelers Costa Brava Centre

Homenatge als Mossos del Gremi d'Hotelers Costa Brava Centre
Baix Empordà

Data: 27/10/2017


Homenatge als Mossos d'Esquadra en la festa anual del gremi d'hotelers i restauradors de la Costa Brava Centre. El cos policial va rebre un dels Timons d'Or per la seva gestió dels Atemptats de Barcelona i Cambrils i per donar seguretat a un sector turístic que ha aguantat els efectes d'aquella salvatjada.

El Grup Costa Brava Centre va reunir personalitats del món polític i empresarial al Mas Torrent en un acte de 'normalitat' en mig de la voràgine que viu el país. Els discursos van tenir molt present la situació política i els presos polítics i no va defugir els possibles efectes que això té en el turisme. Uns efectes, però, que el sector es veu fort per aguantar-los i superar-los amb solvència. 

Els grans protagonistes de la nit van ser els Mossos d'Esquadra a qui el sector vol agrair la seva gestió dels atemptats del 17 d'Agost i la minimització de les conseqüències que han tingut en l'activitat turística. 

El cos, agraït, va atribuir el premi a la gestió de la comunicació que va fer el Major Josep Lluís Trapero i l'equip de la Comunity Manager, Patrícia Plaja

Timó d'or també per Josep Maria Vehí i reconeixements diversos


L'altre Timó d'Or va ser pel director de l'Hotel Aiguablava Josep Maria Vehí en reconeixement a la seva trajectòria dins del sector i per liderar Costa Brava Verd Hotels

Els Mossos d'Esquadra no van ser l'únic cos policial reconegut aquest dijous. La Policia Local de Castell-Platja d'Aro va rebre un guardó de qualitat per la seva transparència acreditada amb la certificació ISO.  El premi Cooperativa va ser per l'empresa de serveis hotelers, Complet Hotel.

Els Timons d'Argent se'ls van endur el Club Nàutic Estartit per la promoció que fa de la Costa Brava i  per Paqui López, en reconeixement a 25 anys de servei al gremi d'Hotelers i Restauradors Costa Brava Centre. 

La festa també va servir per homenatjar al Restaurant La Gamba de Palamós i l'Hotel Bell-Aire de l'Estartit per haver complert mig segle de vida. Ambdós van rebre el Timó als associats amb 50 anys d'activitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat