El Baix Empordà commemora el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia

El Baix Empordà commemora el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia amb diversos actes. A Sant Feliu de Guíxols s'ha realitzat la lectura del Manifest Institucional davant de l'Ajuntament. El col·lectiu ha clamat a erradicar la discriminació que pateixen. En aquest sentit, l'associació LGTBI del Baix Empordà, Emporderats fa temps que treballen per incrementar la consciència i visibilitzar el col·lectiu.

Per commemorar el Dia Internacional contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, els municipis de la comarca han realitzat diversos actes. Un d'ells ha estat la lectura del manifest institucional a Sant Feliu de Guíxols, a la plaça del mercat davant l'Ajuntament. Allà el col·lectiu ha reivindicat els seus drets i ha lamentat que avui dia encara pateixin discriminació.

Des de la creació de l'associació LGTBI del Baix Empordà, Emporderats, ara fa dos anys, treballen per incrementar la consciència i visibilitzar el col·lectiu.

De fet, durant aquesta setmana i fins al 28 de juny han organitzat diverses activitats. Per exemple, aquest cap de setmana Platja d'Aro s'omplirà d'activitats esportives per donar visibilitat i normalització al col·lectiu. El dia 3 de juny uniran les famílies LGTBI per realitzar diversos jocs. El dia 17 de juny es farà la primera marxa reivindicativa a Sant Feliu de Guíxols. A més a més, hi haurà dues exposicions, de pintura i fotografia del 5 al 17 de juny al monestir del municipi ganxó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat