Cap de setmana d'estilisme caní a Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 08/06/2019

INTERVENEN: Emilia Díaz, Presidenta Associacó Espanyola d'Estilistes Canins / Alba Doga, Perruqueria Canina La Trufa


Sant Antoni de Calonge ha acollit aquest cap de setmana el 19è campionat internacional de l'Associació Espanyola d'Estilistes Canins. Era la segona vegada que el Palau Firal era la seu escollida per aquest concurs. En aquesta ocasió ha comptat amb perruquers professionals d'arreu del món.

Estaven repartits en diverses categories: des de les reglades oficialment per la normativa europea, com la de spaniards, stripping, canitx i tisores, fins a les de principiants, intermitja, workshop i asian fusion. En totes elles s'hi valoraven qüestions tècniques del treball dels professionals però també del tracte amb les mascotes. 

Una de les disciplines més artístiques, la d'asian fusion, és la que oferia resultats més vistosos i fins i tot estrafolaris. Aquesta és una moda que s'ha estès des de l'orient llunyà fins a tot el món. A casa nostra, ha arribat fins a la Perruqueria La Trufa de Mont-ras, que també partticpava al certamen. 

120 concursants d'una dotzena de països europeus, a més de representants del Brasil, s'han donat cita aquest dissabte i aquest diumenge a la prova internacional. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat