Els delictes s'han reduït un 11% aquest estiu a Platja d'Aro

INTERVÉ: David Puertas, Cap de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro.

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro constata la reducció d'un 11% del nombre de delictes en el període estival, comprès del 23 de juny a l'11 de setembre, en relació al mateix període de l'any 2017.

Entre aquests, les disminucions més significatives han estat en els robatoris amb violència o intimidació, que ha tingut una baixada del 40% , i també en furts lleus, amb una baixada del 32%. 

Per altra banda, tot i ser un balanç generalment positiu, s'ha produït un repunt en els robatoris en força amb un augment del 21%, que ha passat de 56 casos l’estiu passat a 68 enguany. 

Durant aquests mesos s’han registrat 3.839 actuacions en els àmbits d’acció de serveis planificats, seguretat, trànsit, policia administrativa, assistencial i medi natural i marítim.

En matèria de seguretat viària, les principals actuacions han estat relacionades amb la conducció sota els efectes de l’alcohol o de drogues, i també s'han realitzat 36 actuacions en accidents de trànsit rellevants, on no hi hagut cap víctima mortal.

Aquest conjunt de dades s’ha donat a conèixer en el marc de la Festivitat de la Policia Local, que s'ha celebrat aquest dijous a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro. Un acte institucional en què s'hi han reunit diferents forces de seguretat així com representants polítics i societat civil per valorar l'any i condecorar els agents que han portat a terme les accions més destacades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat