L'Escola Vall d'Aro es prepara per l'inici del curs escolar

Intervé: Llum Garcia, directora de l'Escola Vall d'Aro

D'aquí a una setmana l'entrada i els passadissos de l'Escola Vall d'Aro rebran els alumnes del curs escolar 19-20. Abans però, és el moment dels mestres d'obrir caixes, ordenar material, preparar la documentació i elaborar horaris per estar a punt per quan aterrin els estudiants.

Ara mateix l'equip docent es reuneix en claustre amb assiduitat, es coneixen els nous mestres i es preparen les reunions de pares. Una de les principals complicacions pels directors i els cap d'estudis abans i durant el curs és la de quadrar horaris.

El projecte educatiu de l'escola Vall d'Aro es manté, tot i que sempre hi ha novetats quan a les noves tecnologies, que entren amb força en una societat cada cop més digital. Per adaptar-se a aquests processos de canvi els mestres tenen una formació continua que els permet estar al dia de totes les novetats.

Abans de l'inici de curs s'ha instal·lat un porxo que servirà d'aixopluc i de parasol pels alumnes quan estiguin esperant els pares fora l'escola. Aquesta havia estat una petició dels propis pares des de feia temps.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat