Ensenyament i Ajuntament es reuneixen per planificar el nou curs de FP de ceràmica

L'Ajuntament de La Bisbal entregarà al Departament d'Ensenyament les línies mestres del projecte per recuperar el primer curs de la  Formació Professional de grau mitjà de ceràmica el curs que ve. Aquesta setmana es reunirà la taula mixta de planificació educativa amb la idea de mantenir i promocionar una formació que es considera estratègica a la capital de comarca.

Des que el curs passat es va anunciar que no hi havia prou matriculacions per continuar amb el pimer curs d'un grau de ceràmica engegat fa  3 anys Ajuntament, Departament, Institut i el sector ceramista han estat treballant per refer el projecte i poder-lo fer atractiu a l'alumnat de la ciutat.

Un cicle creat el 2016 amb la implicació de diversos actors

Aquest cicle, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i el Terracotta Museu, va ser creat l'any 2016 amb la voluntat de fomentar la ceràmica i crear futurs professionals del sector.

Enguany no s'havien assolit prou matriculacions per continuar amb el curs pel que l'alumnat que s'havia matriculat a passat a fer assignatures de segon amb vistes a completar els estudis el curs que ve.

Mentrestant tots els sectors implicats en el grau han treballat per ampliar els estudis, introduir-hi noves matèries per fer-los més atractius i promocionar les seves sortides acadèmiques. L'objectiu a més llarg termini és fer una formació també de grau superior a La Bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat