Un miler de persones participen a la 3a Marxa Solidària 'Amb Pas Ferm'

INTERVÉ: Sílvia Fa, organització de 'Amb Pas Ferm'

Èxit rotund de la tercera Marxa Solidària 'Amb Pas Ferm'. Després de la bona resposta de la gent en les dues edicions anteriors, la jornada lúdico-esportiva organitzada pels centres d'educació especial Els Àngels de Palamós, Ventijol de Blanes i Font de l'Abella de Girona ha reunit enguany més d'un miler de participants a Santa Cristina d'Aro.

Tots els diners recaptats en aquesta jornada aniran destinats a les activitats que porten a terme els tres centres.

La marxa comptava amb dos recorreguts diferents, un de 10 quilòmetres per als més preparats, i un altre d’entre 4 i 5 quilòmetres transitable per a aparells de rodes. Per posar fi a aquesta gran festa solidària s'ha comptat amb un concert a càrrec del grup Wasa

L’objectiu de la jornada no és altre que afavorir el desenvolupament personal i social de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o motriu i la inclusió a entorns socials ordinaris i normalitzats.

Per fer-ho possible, Amb pas ferm, entitat que uneix els tres centres, ha comptat novament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i de l’Associació Esportiva Matxacuca, a part del suport de consells comarcals i esportius, ajuntaments, associacions i empreses. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat