Els Mossos tornen a detenir el lladre reincident de Sant Feliu després de sortir de presó

INTERVÉ: Francesc Cardús, Cap de l'ABP Sant Feliu

El lladre reincident més prolífic de Sant Feliu de Guíxols torna a actuar. Després de sortir de la presó el delinqüent ha estat detingut per dos robatoris en domicilis.

El lladre, un veí guixolenc de 38 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detingut gairebé una vintena de vegades en els últims dos anys. A finals del novembre passat va entrar a la presó després d'acumular múltiples furts a cases i vehicles. Els cossos policials respiraven més tranquils, però ara n'ha sortit i les estadístiques de delinqüència s'han disparat una altra vegada a Sant Feliu. Aquest és un perfil de lladre habitual en ciutats de costa amb segones residències. 

Tot i que Mossos d'Esquadra i Policies Locals planegen dispositius conjunts específics per tenir controlada la reincidència d'aquest tipus de delinqüents, recalquen que la ciutadania ha d'extremar precaucions en matèria de seguretat, tant als seus habitatges com als cotxes. 

Pel que fa al cas concret del lladre ganxó, els Mossos el van detenir el passat 31 de gener. Se li atribueixen dos robatoris amb força a interior de domicili, duts a terme a Sant Feliu entre la darrera setmana de desembre i la primera de gener. En ambdós casos els patrons es van repetir: van tenir lloc en dues cases de segona residència del carrer Comerç  i va apropiar-se d'objectes diversos com aparells de tecnologia, joguines i ampolles d'alcohol, entre d'altres. Els agents sospiten, a més, que podria estar relacionat amb els últims robatoris a vehicles a la ciutat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat