Els alumnes d'hosteleria de Palafrugell fan un videoclip per promocionar-se

Palafrugell

Data: 25/07/2018

Díptics, tríptics, fires, xerrades, ... hi ha mil fórmules per donar a conèixer una curs de formació professional, però són pocs els que trien fer-ho de manera engrescadora i implicant els actuals alumnes. Aquesta darrera ha estat la opció de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell els quals han gravat un videoclip que els serveix com a targeta de presentació del grau mig de Serveis de Restauració, Cuina i Grastronomia que en tres anys et permet obtenir una doble titulació de cuina i sala.

Precisament la demananda a l'alça en el mercat professional del personal de sala ha empès al centre educatiu a elaborar un videoclip fresc on els protagonistes són l'alumnat del grau mig. Amb Calella de Palafrugell com a teló de fons, el videoclip gira a l'entorn de la confecció d'un cóctel, el "Vichy Garbí". Álvaro Jabalera que va ser mereixedor del segon lloc del concurs de cóctels de Lleida és l'encarregat d'anar elaborant aquest combinat amb els ingredients que els seus companys de classe li van proporcionant. 

Una manera d'ensenyar una part dels seus estudis portant el discurs a l'àmbit musical i turístic, i és que a a banda de donar a conèixer de manera distesa en què consisteix la seva formació es descobreixen diferents paisatges de Calella.

El videoclip que va ser presentat fa uns dies ara ja se'n ha fet la distribució per atraure futur alumnat al cicle formatiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat