La 625 Fira de Sant Andreu tindrà un marcat caràcter femení

Intervé: Marc Calvet, regidor de promoció econòmica

La Fira de Sant Andreu tindrà enguany accent femení. L'organització ha apostat pel lema TorroELLA per definir un centre d'interès basat en les tasques de la dona al camp i el seu paper rellevant però sovint sense protagonisme a la vida agrícola. Les conferències i la Fira en el Record amb visites teatralitzades permetran vehicular aquest centre d'interés

La Fira de Sant Andreu s'articula com una fira agrícola i multisectorial però també com un esdeveniment amb un marcat caràcter familiar. Per això hi ha espais amb animals de granja, explicacontes, tallers infantils o passejada amb ponis entre d'altres.

Fira comercial però també lúdica

Encara que es busqui aquest aspecte lúdic la fira no perd els seus orígens ramaders amb un espai d'estands o una exposició i venta de maquinària agrícola i vehicles. També activitats per conèixer com es treballava i es treballa en entorns agrícoles com una transhumància popular, que enguany incorpora un trenet per fer la ruta més lleugera. L'organització manté l'estructura d'anys anteriors, la qual aposta per consolidar-la sense créixer en excés.

Els espectacles amb animals són un altre dels elements marca de la casa de la fira. Enguany torna Santi Serra amb el seu espectacle eqüestre. En el mateix escenari també hi haurà una exhibició de volteig, carrussel i posta húngara, esquilada d'ovelles o exhibició de gossos.

El Campionat de Gossos d'Atura o el Campionat provincial de coloms de raça, per citar alguns exemples, són marca de la casa d'una fira que engega divendres i dura tot el camp de setmana.

Noticies relacionades

L'ENTREVISTA: La fira de Sant Andreu d'enguany té accent femení

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat