Creu Roja exposa els serveis que ofereixen als veïns de Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Veronica Lahoya, presidenta de Creu Roja SFG-Vall d'Aro

L'últim cap de setmana de setembre sempre és una data destacada al calendari de la Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro, amb la celebració del Dia del Voluntariat, dedicat a totes aquelles persones que inverteixen el seu temps lliure en ajudar als qui es troben en situacions més vulnerables.

Creu Roja enguany ha apostat per apropar-se a la ciutadania, transformant part del Passeig de la ciutat ganxona en un expositor on han tingut l'oportunitat tant d'explicar als veïns els projectes que porten a terme a nivell local i com de donar a conèixer la gran família de voluntaris que forma part d'aquesta entitat.

Al passeig hi han instal·lat tres carpes amb activitats i informació de les tres àrees en les que treballen: socors i emergències, joventut, i gent gran.

A més, tots els visitants han pogut accedir dins els diversos vehicles dels quals disposa l'entitat, com el cotxe, l'ambulància o el centre d'emergències mòbil.

Creu Roja, és una entitat benefica i sense ànim de lucre, formada pels voluntaris, socis i tècnics, que sempre està al costat de les persones més vulnerables i que treballa respectant els seus 7 principis: Caràcter Voluntari, Humanitat, Imparcialitat, Universalitat, Neutralitat, Independència i Unitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat