L'Hospital de Palamós i Run Woman Run signen un conveni per promoure l'activitat física

Palamós

Data: 19/09/2018

Aquest matí s’ha signat un conveni de col·laboració entre Run WoMan Run i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà amb l’objectiu de promoure activitats relatives a la promoció i prevenció de la salut vinculades a l’esport.

A partir de demà, els Centres d’Atenció Primària oferiran informació dels serveis de trobades per a la pràctica esportiva que ofereix Run WoMan Run a tots aquells usuaris i usuàries que per a la seva casuística puguin necessitar d’iniciar activitat física. A banda dels CAP, aquesta informació també s’oferirà a l’Hospital de Palamós i, en concret, als serveis de medicina interna, nefrologia, pneumologia i cardiologia.

L’acord, de durada d’un any, ajuda a SSIBE a complir amb els objectius establerts dins el Pla d’Activitat física Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya com són la recomanació d’activitat física per a una bona salut i aconseguir una població més activa i alhora fer més accessible l’esport a la comarca del Baix Empordà.

Totes les trobades es realitzen a través de Twinapp Running, una aplicació  de fàcil ús que posa en contacte esportistes de tots els nivells i permet informar de l’horari, el lloc de trobada i dels diferents assistents, a més de les incidències o modificacions, en el cas que n’hi hagi, a través de la missatgeria interna de l’aplicació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat