Educació dóna llum verda a la construcció de l'escola Fanals de Platja d'Aro

INTERVÉ: Martí Fonalleras, director dels serveis territorials d'Educació

El nou edifici de l'escola Fanals de Platja d'Aro hauria de ser una realitat en dos anys. Des dels serveis jurídics del Departament d'Educació dónen llum verda al cofinançament de la nova escola entre Generalitat i Ajuntament. Les dues administracions han arribat a un acord per poder construir la segona escola cofinançada del municipi. Cal ara tancar l'acord econòmic entre les dues parts que serà per tres anys.

L'escola Fanals na néixer en mòduls prefabricats ara fa 11 anys. A dia d'avui es manté en mòduls a la zona del parc dels Estanys de Platja d'Aro. La nova escola s'ubicarà a l'urbanització Dalmau, concretament en una parcel·la de les Suredes que té una superfície de 50 mil metres. D'aquests 37 mil quedarien com un espai boscós on s'hi adeqüin uns senders per fomentar l'exercici físic i als 10mil restants s'hi construirà l'escola. 

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ja té prevista partida pressupostària per l'escola Fanals igual que en el seu moment ho va fer amb la Vall d'Aro de Castell d'Aro. Des del departament aplaudeixen que els ajuntaments donin suport econòmic i creuen que és un nou model que caldrà potenciar.

La voluntat del govern català és eliminar el màxim d'escoles prefabricades en el mínim temps possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat