Torna el Ganxó Parc per omplir de diversió les vacances escolars

El Nadal és sinònim de vacances escolars i aquestes de què fer amb els nens perquè no estiguin a casa avorrits. Des de fa uns quants anys els municipis ofereixen parcs infantils de nadal perquè la mainada gaudeixi unes hores amb els jocs, tallers i les propostes que s'hi ofereixen mentre els pares es troben o aprofiten per fer compres. A Sant Feliu de Guíxols el parc infantil de nadal es diu Ganxó Parc i va néixer ja fa 25 anys. El pavelló municipal d'esports acull des d'aquest dimecres i fins el 3 de gener aquest gran parc de diversió amb inflables, ludoteca, espais per fer manualitats, tallers de maquillatge, llits elàstics i molt més.

Un grup de monitors acompanya a la canalla en les diferents activitats que algunes es repetixen cada dia i d'altres van canviant. També són diferents els espectacles o visites de personatges que s'han programat durant els dies que dura el parc infantil de Nadal.

El Ganxó Parc obre de 10 a quarts de 2 i de 5 a 8 i a part de poder adquirir l'entrada diària també hi ha uns abonaments per gaudir del parc fins a 10 vegades amb un millor preu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat