L'associació Llop de Mar rep la medalla d'or de Sant Feliu de Guíxols

L'entitat Llop de mar va rebre la medalla d'or de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. En un acte dissabte al migdia, l'agrupació va rebre el reconeixement de l'Ajuntament i veïns pel seu manteniment i impuls de la nàutica popular a la localitat ganxona.

Aquest era el moment de l'entrega de la medalla d'or de la ciutat al club Llop de Mar. Una entitat que va néixer l'any 1979 per oferir la possibilitat de navegar amb preus populars i que, amb el pas dels anys, ha anat sumant socis i embarcacions per estendre la navegació a tots els ciutadans.

L'acte es va iniciar amb els tres guardons que certifiquen aquest reconeixement per part de l'Ajuntament. Primer, l'alcalde, Carles Motas, va fer entrega al president del club, Joan Miret, la medalla d'or. Després va lliurar la insígnia de la ciutat i per últim el diploma que acreditava la concessió.
Aquesta entrega de la medalla d'or de la ciutat és diferent de la resta, ja que per primera vegada es dona a una agrupació municipal. La decisió va ser aprovada per unanimitat al ple municipal, demostrant la rellevància que l'Ajuntament li dona al Llop de Mar.


Durant la seva intervenció, Miret es va mostrar satisfet pel reconeixement de 43 anys de feina i es va mostrar orgullós de totes les activitats que ha fet l'associació i que han trobat la rebuda de la ciutadania. També va recordar la feina d'aquells que ja no hi són i van fer possible la consolidació de l'associació. Per la seva part, l'alcalde va anunciar la voluntat d'aconseguir el reconeixement del club com a entitat pública i contribuir a mantenir viva la nàutica popular.


A l'acte hi van assistir regidors del consistori, membres del club i veïns que van mostrar el suport cap a l'associació. L'encarregat de tancar-lo va ser el periodista i cantautor, "Sé", amb un repertori mariner de les seves cançons.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat