360 donants a la Marató de Sang de Sant Feliu de Guíxols

INTERVENEN: Anna Millán, cap de centre del Banc de Sang de Girona / Laura Serrano, regidora d'Acció Social de Sant Feliu de Guíxols

Aquest és el moment en què es posava en marxa el marcador que comptaria les donacions de sang rebudes a la Marató de Donants de Sang de Sant Feliu de Guíxols. Al final d'un llarg dissabte solidari la xifra arribaria fins als 360 donants, dades que converteixen la de Sant Feliu en una de les jornades de donacions més destacades de les comarques gironines. 

La marató ganxona té lloc cada dos anys i és important per la quantitat de participants però també per l'època en què es produeix. En dies de festes com els que ara venen les donacions baixen fins a un 25% i per això és òptim poder encarar aquestes dates amb les reserves en bon estat. Aquestes maratons també són útils per captar nous donants i fidelitzar els que ja ho són

Per fer la jornada possible, la ciutat va comptar un cop més amb l'entrega de les entitats ganxones, que amenitzaven el dia, a més d'oferir serveis com menjar i begudes i també aportaven donants.

Els donants de dissabte al Guíxols Arena gaudiran d'una experiència pionera:  rebran un SMS quan la seva sang s’enviï a un hospital per tractar un pacient. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat