Castell-Platja d'Aro premia als estudiants que continuen els estudis després de l'ESO

Tots aquells alumnes de Castell-Platja d'Aro que continuïn els seus estudis més enllà de l'ESO seran premiats amb una dotació de 300 euros.

En aquesta primera edició hi poden optar tots els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys, continuada i vigent a 1 de setembre de 2019, que finalitzin i obtinguin el títol d'ESO o de Batxillerat el present curs 2018-2019 en qualsevol centre d'ensenyament públic.

Alhora, cal que acreditin matrícula per al curs 2019-2020 de continuació d'estudis reglats, de Cicle de Grau Mitjà, Superior o Universitari. Les peticions s'hauran de formalitzar de l'1 al 31 d'octubre.

Simultàniament hi ha una convocatòria extraordinària dels guardons per a l'alumnat empadronat al municipi de les promocions de Batxillerat dels cursos 2016-2017 i 2017-2018 de l'Institut Ridaura de Castell d'Aro que acreditin l'obtenció del títol i la matrícula dels actuals estudis que estiguin cursant. D'aquesta manera es cobreixen els dos anys que no es van deixar de lliurar els anomenats Premis Batxiller per als alumnes d'aquest centre que assolien aquest nivell d'estudis. Per aquesta altra convocatòria caldrà presentar la sol·licitud del 3 al 23 de juny.

Aquests nous guardons han estat convocats per primera vegada amb la voluntat de fomentar i promoure entre les i els joves del municipi la continuació dels estudis un cop finalitzat l'Ensenyament Secundari Obligatori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat