Neix a Regencós l'Associació Munay per crear cultura animal

INTERVÉ: Elena Hernández i Dani Frigola, Guarderia Canina Elena

Neix a Regencós l'Associació Munay per crear cultura animal. Des de la Guarderia Canina Elena han vist la necessitat de donar informació, organitzar activitats i proposar material per aconseguir la millor harmonia possible entre el el gos i el seu propietari. Fa més de 20 anys que des d'aquesta guarderia treballen pel benestar dels gossos vinculat a la felicitat dels seus propietaris i han decidit fer un pas més creant aquesta associació que és l'embrió per un centre de salut animal i personal.

Des de l'associació organitzen grups de treball, fan sortides a la natura i teràpies de comportament a més de compartir informació i experiències.

Després de 20 anys educant gossos l'Elena i en Dani han arribat a la conclusió que amb humilitat i voluntat pots aconseguir el que vulguis i els gossos poden ajudar a gestionar emocions.

La Guarderia Canina Elena es va fundar el 1998 i des del primer dia treballen l'ordre, la disciplina, la socialització, la felicitat i el benestar dels gossos que passen per la guarderia de Regencós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat