Albert Mallol rep el Porta Ferrada d'Or

L'Associació Turística Ganxona ha atorgat el Porta Ferrada d'Or a Albert Mallol, pels seus 35 anys al capdavant del Festival Porta Ferrada. Mallol ha rebut orgullós el guardó i l'ha dedicat a tothom qui fa possible el festival com els membres de The Project, les diferents àrees municipals i els voluntaris. Un reconeixement que vol homenatjar al festival per la difusió que fa de Sant Feliu de Guíxols durant els mesos d'estiu, però també pel que suposa als ciutadans ganxons.

Albert Mallol ha rebut el Porta Ferrada d'Or
per la seva feina com a director artístic del Festival Porta Ferrada. Un reconeixement de l'Associació Turística Ganxona que li han entregat a la Sala Las Vegas acompanyat per la família, representants de l'Ajuntament i membres de The Project. Un Mallol content que ha volgut dedicar aquest guardó a tothom qui fa possible el Porta Ferrada.

Aquest guardó de l'associació vol homenatjar a aquelles persones que fan que Sant Feliu de Guíxols sigui referent en l'àmbit cultural, esportiu i comercial. És per això que han considerat que Mallol i el Festival Porta Ferrada mereixen rebre aquest reconeixement.

En el seu discurs, Albert Mallol ha recordat la seva vinculació amb la ciutat i com han estat aquests 35 anys formant part del Porta Ferrada. Un festival que ha crescut any rere any i que és un dels referents musicals del país durant els mesos d'estiu. No ha volgut oblidar-se dels voluntaris, i les diferents àrees municipals que fan possible el festival. No ha volgut donar pistes de la pròxima edició del Porta Ferrada, però ha explicat que de cara a finals d'anys desvetllaran nous artistes que se sumaran a Antònia Font, primer concert confirmat del festival.

Una Porta Ferrada d'Or que ha volgut retre homenatge a la feina d'Albert Mallol i a la de tot el Porta Ferrada durant tots aquests anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat