Tres alumnes de l'escola els Estanys arriben a la final de la World Robot Olympiad

Tres alumnes de l'escola els Estanys de Platja d'Aro participaran a la final internacional del campionat de robòtica de la World Robot Olympiad. La competició serà aquest novembre a Alemanya i hauran de presentar el seu robot, un pastiller.

La Cèlia, en Dídac i la Marcela ens ensenyen el robot que han dissenyat i creat per a la competició de la World Robot Olympiad. Un pastiller intel·ligent per ajudar a la gent gran a no oblidar-se a prendre les pastilles.

Al setembre, 6 equips de l'escola Els Estanys de Platja d'Aro formats per alumnes i exalumnes, van participar a la final estatal del campionat de robòtica de la World Robot Olympiad que es va celebrar a Jaén. I entre tots ells, l'equip Robotic pills va quedar en la primera posició i es va classificar per a la final internacional que se celebrarà a Dortmund, a Alemanya del 17 al 19 de novembre.

La competició robòtica educativa els va plantejar enguany el repte de crear un robot per casa, de rescat o per la cura de la salut, i ells es van decantar per l'últim, per millorar aspectes de l'atenció mèdica.

Aquest curs passat van estar dissenyant i creant aquest robot i tot i l'esforç estan contents del resultat i il·lusionats d'haver passat les diverses proves. Aquests dies treballen per preparar bé el guió en anglès per presentar el projecte a la final.

Fa més de deu anys que l'escola Els Estanys de Platja d'Aro ofereixen la possibilitat als seus alumnes de fer Robòtica, una assignatura per fomentar la creativitat i el treball en equip on actualment hi ha apuntats uns 16 nens i nenes. A més de treballar diferents aspectes, alguns alumnes tenen l'oportunitat de presentar-se en diversos concursos

Edicions anteriors, alumnes de l'escola ja s'havien classificat a la final internacional de la competició de World Robot Olympiad i a la final nacional de la First Lego League, un altre programa per promoure l'interès i aprenentatge entre els joves en la ciència i la tecnologia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat