La fundació Impulsa celebra l'entrega els diplomes als seus estudiants

La fundació Impulsa celebra la fi de curs i entrega els diplomes als seus estudiants amb un acte de cloenda a on ha agraït l'esforç dels joves i la voluntat i dedicació de les persones mentores que els han ajudat en el procés del curs al llarg de l'any.

La Fundació Impulsa celebra l'acte de tancament del curs a Palafrugell entre persones joves i mentores que els han ajudat des del voluntariat i dedicació a seguir amb els seus estudis.

Es tracta que joves amb compromís i motivació per continuar formant-se, però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, rebin el suport de la Fundació per cursar cicles de formació professional i millorar la seva inserció laboral. Els joves també reben ajuda de les persones mentores que els acompanyen en aquest procés.

Així, durant l'acte, s'ha efectuat l'entrega de diplomes als nois i noies que es graduen del Cicle Formatiu estudiat, com també el certificat de formacions i la carta de recomanació per tal que aquests puguin adjuntar-la al seu currículum.

Aquest acte és un dia especial pels estudiants, ja que significa la clausura del curs celebrat de forma lúdica conjuntament amb companyes i companys Impulsers, mentors i membres de l'equip psicopedagògic. A més, és també per a ells un acte de reconeixement.

La Fundació Impulsa ha volgut agrair també, de forma personal, a totes les persones, mentores, que durant aquest curs han destinat voluntàriament part del seu temps a acompanyar els Impulsers.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat