9.340 euros, el cost de les rodes punxades a Verges

Verges

Data: 18/01/2018

9.340 euros sumen totes les reparacions del centenar de cotxes que els van punxar la roda misteriosament el passat 4 d'octubre a Verges. Gairebé 3 mesos i mig després, les mostres de solidaritat del territori han acabat compensant en certa manera la forta indignació dels veïns i veïnes afectats i han aconseguit sufragar la gran majoria d'aquestes despeses gràcies a una caixa de solidaritat que va obrir el poble després de veure la quantitat d'implicació que hi havia per la causa. En total, la campanya, va aconseguir sumar 6.200 euros, uns diners que s'han repartit a parts iguals entre tots els afectats que van presentar les factures i la denúncia, que van ser gairebé tots.

Des que els veïns de Verges es van despertar aquell dimecres 4 d'octubre amb la desagradable sorpresa de trobar les rodes dels seus vehicles punxades, el poble va començar a fer pinya per descobrir què havia passat i  per assegurar-se que no es repetís. Els mateixos veïns de Verges es van solidaritzar amb els afectats portant-los a treballar i oferint-los els seus garatges perquè els seus cotxes hi passessin la nit. Els mecànics de poble van treballar incansablement i diversos anònims van fer arribar neumàtics i donacions.

En total a Verges es van veure afectats 108 vehicles i es van rebentar unes 160 rodes, ja que hi va haver cotxes on s'havien punxat dues, tres o fins i tot les quatre rodes. Al poble continuen pensant que la bretolada té relació amb l'1 d'octubre i amb la seva hegemonia independentista. 


 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat