Els nens i nenes ja gaudeixen de les atraccions de PP'S Park

Els nens i nenes de Castell-Platja d'Aro i rodalies ja gaudeixen del parc d'atraccions a l'aire lliure de referència a la comarca, i és que PP'S Park va obrir les portes aquest divendres en una jornada més aviat tranquil·la i amb pocs visitants. Des del parc estan satisfets de l'obertura i agraeixen que el nombre de visites hagi començat suau. La intenció és que vagi augmentant progressivament, de manera que els facilitarà l'adaptació a la nova normalitat i les noves mesures. El parc estava llest per obrir just abans que es decretés l'estat d'alarma i durant el període de confinament han estat preparant totes les mesures preventives per poder obrir amb total seguretat.

La setmana abans de la reobertura tots els treballadors de PP's Park van superar el test amb èxit i a banda d'això se'ls hi pren la temperatura cada vegada que entrin a treballar. Tot el personal disposa de gel hidroalcohòlic pel seu propi ús i porta mascareta i guants en tot moment. Més enllà dels productes pels treballadors, també s'han implantat dispensadors de gel hidroalcohòlic i guants repartits per tot el parc perquè en puguin fer ús els visitants de forma gratuïta. En tractar-se d'una àrea exterior, no tenen l'obligació de portar mascareta.

Una altra de les mesures ha estat reforçar l'equip de neteja, ja que les atraccions, així com les zones de pas, es desinfectaran constantment. També compten amb un producte de neteja especial que té un efecte de 24 hores i que s'aplicarà cada nit a aquelles atraccions, com la piscina de boles, on es complica fer-ho entre torn i torn.

Tot i complir amb la normativa, d'inici encara no estan operatives totes les atraccions i s'ha reduït l'aforament, que en temporades anteriors era de 1.000 visitants. Pel que fa als preus, es mantenen les tarifes de l'any passat

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat