Petits cuiners al taller d'estiu de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

Vall-llobrega

Data: 20/07/2018

INTERVÉ: Montse Galbe, monitora del casal / Adam Aikar, alumne / Bruno Marín, alumne / Ariadna Mas, alumna

Calamars farcits, brownie, sacher, tartes de crema i fruita i galetes. Els alumnes del casal de cuina de l'Aula gastronòmica de l'Empordà han cuinat aquest divendres el que han volgut. Durant els mesos de juliol i agost d'oferta a les famílies aquest casal en el que s'ensenya als més petits a cuinar, se'ls explica la tècnica però també la teoria de la nutrició i els productes bàsics de la dieta mediterrània.

Cada dia cuinen plegats una recepta i es reserven el divendres per fer un joc.

Canelons, gelats, natilles, pizza, carbassó farcit i fins i tot sushi. Aquestes mans han cuinat ja una gran varietat de plats i ho fan plegats en grup i aprenent a treballar en equip. Més d'un donarà alguna lliçó de cuina a la família.

Ara mateix hi ha entre 15 i 20 alumnes al casal, tots d'entre 8 i 15 anys. Alguns hi venien per primera vegades però d'altres han repetit, com l'Ariadna que té clar que la cuina és un dels seus hobbies.

La cuina està de moda i ho demostra l'èxit dels programes televisius dedicats a la cuina. Els més petits també són consumidors d'aquests concursos i tot i que fa molts anys que des de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà es fan aquests casals de cuina per la mainada, ara s'hi respira l'ambient Masterchef.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat