Josep Andújar, guardonat amb el Porta Ferrada d'Or

El periodista i cantautor ganxó Josep Andújar "Sé" ha estat guardonat amb el Porta Ferrada d'Or. Aquests premis que atorga l'Associació Turística Guixolenca (ATG) són per reconèixer la tasca de persones o entitats que d'una manera o altra hi han contribuït a la promoció de la ciutat.

Conegut com el Sé, el ganxó Josep Andújar ha estat guardonat amb el premi Porta Ferrada d'Or que atorga l'Associació Turística Guixolenca (ATG) per la seva trajectòria professional que ha ajudat al fet que el municipi de Sant Feliu de Guíxols sortís fora més enllà de la comarca.

Periodista i cantautor local és en realitat un personatge polifacètic, impulsar de la ràdio i televisió local, de la Mostra de Cançó de Taverna i de múltiples facetes, com la musical, que compta amb l'edició de nou àlbums de composicions pròpies. Josep Andújar s'ha mostrat sorprès però agraït per rebre aquest guardó. Explica que continuarà treballant en el món del periodisme i la música.

Aquest guardó reconeix a persones, entitats o empreses que d'una manera o altra han contribuït a la promoció i bon nom de la ciutat a través del comerç, la indústria, la cultura i les arts. En anteriors edicions s'ha lliurat, entre altres, a la baronessa Von Thyssen, als escriptors Josep Vallverdú i Josep M. Gironella, a la professora i escriptora Margarita Wirsing, al rector de la UdG, Josep M. Nadal, als directors teatrals Ricard Pelló i Roser Descayre, a empreses sureres, al Festival Internacional de Cinema Amateur o al pintor Josep Torrent Buch. De fet, aquest premi es va posar en marxa ja fa anys, el 1989 i només ha trobat entrebancs durant la pandèmia.

L'acte del lliurament del premi s'ha realitzat aquest dimecres als jardins de l'Hostal del Sol a Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat