L'AFA de l'escola Carrilet vol impulsar un bicibus pels alumnes

Palafrugell

Data: 12/11/2022

Establir un bicibus per anar a classe. Això és el que vol aconseguir l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Carrilet de Palafrugell. És per això que aquest cap de setmana han organitzat una bicicletada per fomentar l'ús de la bicicleta a l'hora de moure's per la ciutat i també per anar a l'escola. L'objectiu és que el bicibus estigui actiu d'aquí a un parell de setmanes.

L'AFA de l'escola Carrilet de Palafrugell ha celebrat la Festa del Bicibus amb l'objectiu de fomentar l'ús de la bicicleta a l'hora d'anar al col·legi. Arreu de Catalunya ja hi ha diferents escoles que compten amb aquesta eina perquè els alumnes vagin a classe, acompanyats d'adults durant tot el recorregut.

És per això que han organitzat una bicicletada amb un recorregut de sis quilòmetres pels carrers del centre del municipi per incentivar als estudiants a anar amb bicicleta. Abans, a la pista de l'escola han explicat les normes de circulació, com senyalitzar mentre pedales i com circular en grup per anar tan protegits com sigui possible. La jornada no només ha volgut consolidar la bicicleta com un mitjà de transport per anar a escola, sinó com una eina més per moure's arreu de Palafrugell.

Des de l'AFA, també expliquen que el Bicibus és un resultat d'un canvi en el nostre dia a dia

La intenció és començar-lo a dur a terme en un parell de setmanes. Durant el dia, han recollit les adreces de les famílies interessades per començar a traçar el recorregut cap a l'escola. L'activitat estava pensada per les famílies de l'escola i també d'altres centres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat