Arriba la Jornada de patis coeducatius, naturals i segurs a Castell d'Aro

Durant la jornada, celebrada a l'espai de les Escoles Velles de Castell d'Aro, diferents professionals han compartit els seus parlaments sobre factors que influeixen en la gestió d'aquests patis coeducatius, naturals i segurs. L'acte també ha comptat amb una pausa-café i el parlament de l'alcalde de Castell - Platja d'Aro - s'Agaró, Maurici Jiménez.

Els patis on juguen infants i on passen l'estona, nens, nenes i adolescents no són simplement un espai d'oci. També resulten un espai on la interacció social entre els qui els gaudeixen crea un espai educatiu on influeixen molts factors: Com la coeducació, la naturalesa i la seguretat.

Tot plegat són temes que s'han tractat a la Jornada de patis coeducatius, naturals i segurs que es va celebrar a l'espai Escoles Velles de Castell d'Aro. Una jornada destinada a diferents perfils professionals que treballen en la gestió d'espais educatius, com són els patis.

Durant la jornada, diferents professionals han compartit els seus parlaments sobre factors que influeixen en la gestió d'aquests patis coeducatius, naturals i segurs, com són la psicologia, l'adaptació de l'entorn natural dels patis amb zones verdes i arquitectes per vetllar per la seguretat de l'espai.

Tot plegat, aquesta trobada fa palesa al compromís de l'Ajuntament de Castell d'Aro Platja d'Aro i S'Agaró amb l'educació com a ciutat educadora.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat