El valor afegit dels mercats municipals

Palafrugell

Data: 18/09/2020

Intervenen: Jordi Camps, diputat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, i ciutadans de Palafrugell.

El mercat municipal de Palafrugell ha donat el tret de sortida a la campanya ‘Estimo el meu mercat’,  que enguany es celebra del 18 al 27 de setembre arreu de les comarques gironines. Amb aquesta iniciativa es vol reivindicar el lloc històric dels mercats, els quals ofereixen productes de proximitat i de temporada, alhora que afavoreixen un estil de vida sostenible.

Amb motiu de la campanya, es convocaran diverses activitats, tant telemàtiques com presencials, així com es podrà participar en un concurs de receptes d’aprofitament a través de les xarxes socials.

Durant l’acte de presentació, Josep Piferrer, l’alcalde de Palafrugell, ha volgut posar en relleu el paper dels mercats municipals durant el confinament, ja que no van abaixar les persianes.

Entre les seves parades es pot accedir a un producte de proximitat i de temporada, el qual proporciona una compra responsable gràcies a la feina de petits productors i comerciants.

La campanya ‘Estimo el meu mercat’ s’engloba dins la Setmana Internacional dels Mercats. La iniciativa està impulsada per la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona i enguany hi participen, els de Girona, Lloret, Olot, Palafrugell, Palamós, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat