Els abandonaments de gossos PPP han augmentat durant el 2024 i costen més d'adoptar

Palafrugell

Data: 12/06/2024

Un 60% d'aquests gossos considerats "potencialment perillosos", es queden a la protectora sense família adoptiva. Rodamón recorda que sempre té obertes les portes a tothom qui vulgui ajudar. Sigui amb donacions, fent-se soci, apadrinant o simplement venint a passejar els seus animals, que necessiten canviar d'ambient i rebre caliu humà.

Els abandonaments de les races PPP (Perro Potencialmente Peligroso) han augmentat durant aquests mesos del 2024. Segons hem conversat amb l'Associació Protectora d'Animals del Baix Empordà Rodamón, aquest augment s'atribueix a la Nova Llei de Benestar Animal. La qual, tot i no estar encara regulada, ha començat a escampar els deures que caldrà seguir per ser propietari d'un gos d'aquest tipus.

Com ha dit l'Àngel, els que més s'adopten són els gossos de grandària petita o mitjana. Però, per què? Hi ha més raons que igual desconeixem i van lligades amb l'activitat diària de les persones.

Rodamón recorda que sempre té obertes les portes a tothom qui vulgui ajudar. Sigui amb donacions, fent-se soci, apadrinant o simplement venint a passejar els seus animals, que necessiten canviar d'ambient i rebre caliu humà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat