Platja d'Aro ja té partida pressupostària i terrenys pel nou edifici de l'escola Fanals

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro cedirà a la Generalitat durant l'estiu els terrenys on vol ubicar la nova escola de Fanals. Dins la urbanització Dalmau, al cor de Platja d'Aro, aquest nou centre educatiu ha de substituir els barracons que des de fa anys s'han convertit en la tercera escola de la població. El govern ha aprovat ja en Junta de Govern el conveni amb el propietari dels terrenys per poder disposar d'aquests, inscriure'ls al registre de la propietat i posteriorment, en 2 mesos cedir-los a la Generalitat. Des de Platja d'Aro asseguren que no s'han aturat i que tot i la situació politica actual del no govern català des de l'Ajuntament aposten per avançar perquè quan hi hagi govern tinguin tots aquests tràmits resolts.

Concretament l'escola s'ubicarà a la coneguda com la parcel·la de les Suredes que té una superfície d'uns 50.000 metres quadrats. Es preveu que 37.000 quedin com un espai boscós on s'hi adeqüin uns senders per fomentar l'exercici físic i els 10.000 restants es cediran al Departament d'Ensenyament per la construcció de la nova escola. 

Igual com es va fer amb l'escola Vall d'Aro el govern platjarenc aposta per una fòrmula de cofinançament per construir el nou centre educatiu. En el darrer ple es van aprovar una sèrie de partides prioritàries, entre elles 800 mil euros que es destinaran a la construcció del nou edifici per l'escola Fanals. Ambdues notícies, la partida pressupostària i la cessió dels terrenys van ser molt benvingudes entre la comunitat educativa de l'escola que es va reunir fa pocs dies en consell escolar municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat