La Vall d'Aro hi torna amb la Caminada per la Igualtat

INTERVÉ: Laura Serrano, regidora d'Acció Social a Sant Feliu

Els tres municipis de la Vall d'Aro uneixen esforços per lluitar conjuntament per la igualtat de gènere. Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina organitzen la segona caminada per la igualtat. Després de l'èxit de participació de l'any passat amb 250 persones que es van sumar a la marxa, enguany han decidit repetir. Al llarg d'aquestes darreres setmanes, cadascuna de les poblacions ha organitzat diferents activitats per reivindicar el feminisme tot denunciant el sexisme i per commemorar la lluita de les dones per la seva participació juntament amb els homes en l'àmbit laboral, i per la seva independència econòmica i a la societat en general. 
 
Per culminar tot el reguitzell d'activitats culturals, reivindicatives i de lleure, han decidit repetir amb aquesta caminada que es portarà a terme dissabte 9 de març.

La caminada tindrà la sortida a Santa Cristina d'Aro a les 9 del matí i aquells qui vulguin també poden començar la marxa a l'estació del carrilet de Castell d'Aro on s'ha previst un esmorzar popular. Tota la comitiva seguirà fins a Sant Feliu de Guíxols on sobre les 12 del migdia es preveu l'arribada de tots els participants. Per tal de facilitar la mobilitat dels caminants enguany s'ofereix un servei transport gratuït.

Els primers 250 participants tindran un obsequi que se'ls entregarà a la sortida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat