10 anys de Residència Robert Pallí de la Fundació Vimar

La residència Robert Pallí de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat el desè aniversari. Amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat del Baix Empordà, la fundació Vimar al llarg dels 20 anys de la seva creació als que arribarà el 2019 ha intentat posar al servei de les persones amb alguna disminució psíquica les eines necessàries per augmentar la seva autonomia.

En aquest sentit, de la mateixa manera que a Sant Feliu es va obrir la residència Robert Pallí amb 15 places per persones amb dificultats i una plaça anomenada "Respir" que els permet posar-la a disposició per qualsevol urgència, tenen també el Centre-Llar 2000, la Llar Gavina a Sant Antoni, un habitatge per a 12 persones a Palafrugell, així com dues persones que poden viure sota supervisió en casa pròpia i dos pisos més per persones amb malalties mentals. Tot això ha estat possible per la unió dels esforços de diferents entitats que han permès oferir places residencials.

Aquesta primera dècada de la residència Robert Pallí s'ha celebrat amb una jornada dedicada a totes les persones que tiren del carro de l'entitat i que han aconseguit crear aquesta xarxa d'habitatge assistencial per persones amb discapacitat a la comarca. L'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, va agraïr la implicació de tothom.

Vimar és una fundació privada sense ànim de lucre que treballa perquè les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programes de suport a l'autonomia a la pròpia llar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat