Els joves aprenen sobre la UE amb les xerrades 'Joventut Activa a la Unió Europea'

Palamós

Data: 19/03/2021

INTERVENEN: Alumnes de l'Escola Vedruna i Quim Millan, responsable de les xerrades 'Joventut activa de la UE'

Els i les alumnes de 1r d'ESO de l'Escola Vedruna de Palamós aquest divendres han après què és i com funciona la Unió Europea, així com quins recursos ofereix per a la joventut. Ho han fet en el marc de les Xerrades 'Joventut Activa a la Unió Europea' que ofereix Europe Direct Girona, un centre d'informació que s’encarrega d’impartir tallers i conferències a infants i joves per assessorar-los en tot el que té a veure amb viatjar, treballar o estudiar als països europeus. 

Durant la jornada, s'han portat a terme tres sessions d'una hora entre les 8 i les 11 del matí, i s'han tractat qüestions com qui és la presidenta de la Comissió Europea, com funciona l’euro, o quins avantatges tenen els joves dins la UE. Tot això, d'una manera dinàmica i participativa.

Aquest cicle de xerrades és fruit d'un conveni entre el Consell Comarcal i el centre Europe Direct Girona. Ja s'han realitzat una vintena de sessions en diversos centres educatius del Baix Empordà com l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni o l'Institut de la Bisbal d'Empordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat